annamlarsson.blogg.se

Min resa med psykisk ohälsa till att ta tillbaka mitt liv

Vill skicka en kram till alla där ute som kämpar med psykisk ohälsa, Du är inte ensam

Kategori: Allmänt

Jag vill skicka ut en stor styrkekram till er alla där ute som lider av psykisk ohälsa! Jag har fått flera stycken meddelnaden från olika personer den senaste tiden som berättar att det hjälper att jag är öppen om min sjukdom och att dem också på nåt sätt lider av det. Det värmer verkligen när ni skriver till mig, mer än vad ni anar<3
 
Jag är glad om jag kan hjälpa någon genom att berätta om mina egna erfarenheter. Jag är ingen expert på nåt sätt men jag kan berätta om min psykiska ohälsa för jag vill vara en del av att bryta den här tabun. Och det har jag verkligen insett nu ännu mer än innan hur många som lever med det här i tystnad. Jag tycker det är tragiskt.
Varför ska man skämmas för att man lider av psykisk ohäla? Så som vårt samhälle är idag med all stress, press och alla krav. Det är ju inte konstigt att så många mår dåligt.
 
Allt ska vara så perfekt och jag är så trött på det, man knäpper den där bilden och lägger upp på insta så alla tror att det ska vara så bra men runt om det där har man ju ingen aning om hur det är egentligen. Och man ska ha fint hemma, bra ekonomi, bra jobb, se bra ut osv osv..
Livet är inte perfekt så varför ska det se ut på sociala medier som att allt är perfekt?
 
Nej, usch jag är så trött på det.
 
Tack för att just Du är här inne och läser min blogg och tveka inte att skriv till mig. Du är inte ensam om att lida av psykisk ohälsa, det får man aldrig glömma. Styrkekram till alla er, kämpa på!
Och hjälp till att bryta tystnaden kring det här!
 
Ta hand om er<3